\/div><\/div><\/div><\/div>')});$("#product-details-form").find('[data-productid="1241"]').find(".gallery").find(".picture").each(function(){var n=$(this).parent();n.length==1&&(n.find(".fns-stickers-big-list").length||n.prepend('
Kergelt jahutatuna, 14 - 16 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris kuni 3 aastat arvestades veini aastakäiku.
Tänapäeva üks paremini renoveeritud ja moodsa tehnikaga Gruusia veinitootjaid on rajatud 1915. aastal ja erastati 1999. Omab 450 ha isiklikke veiniaedu ning lisaks 200 ha lepingulisi viinamarjakasvatajaid erinevatest Gruusia veinipiirkondades. Värvuselt intensiivne purpurpunane. Aroom on marjaselt elav. Tunda on küpseid tumedaid marju, üleküpsenud põldmarju, maasikaid, vaarikaid ning kerget vürtsikust koos pehmete marjatanniinidega. Maitse on poolkuiv, keskmise täidlusega ja mahlakalt marjase iseloomuga. Tunda üleküpsenud mustikaid, maasikaid, granaatõunu ja musti kirsse. Järelmaitse on keskmise pikkusega, kus lopsakas marjasus on kombineerunud veidi vürtsikate marjatanniinidega. Saperavi marjad korjatakse Marani Kondoli veiniaiast, vein kääritatakse roostevabast terasest vaatides ja veini käärimine peatatakse temperatuuri langetamisega. Vein ei arene tammevaatides. Gemieri, tähendab gruusia keeles „maitsev“.
Kaukaasia köök, šašlõkk, vürtsikamad lihatoidud, ahjus küpsetatud liharoad, grillitud linnuliha, grillitud juurviljad, küpsed juustud.
Kergelt jahutatuna, 14 - 16 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris kuni 3 aastat arvestades veini aastakäiku.
Tänapäeva üks paremini renoveeritud ja moodsa tehnikaga Gruusia veinitootjaid on rajatud 1915. aastal ja erastati 1999. Omab 450 ha isiklikke veiniaedu ning lisaks 200 ha lepingulisi viinamarjakasvatajaid erinevatest Gruusia veinipiirkondades. Värvuselt intensiivne purpurpunane. Aroom on marjaselt elav. Tunda on küpseid tumedaid marju, üleküpsenud põldmarju, maasikaid, vaarikaid ning kerget vürtsikust koos pehmete marjatanniinidega. Maitse on poolkuiv, keskmise täidlusega ja mahlakalt marjase iseloomuga. Tunda üleküpsenud mustikaid, maasikaid, granaatõunu ja musti kirsse. Järelmaitse on keskmise pikkusega, kus lopsakas marjasus on kombineerunud veidi vürtsikate marjatanniinidega. Saperavi marjad korjatakse Marani Kondoli veiniaiast, vein kääritatakse roostevabast terasest vaatides ja veini käärimine peatatakse temperatuuri langetamisega. Vein ei arene tammevaatides. Gemieri, tähendab gruusia keeles „maitsev“.
Kaukaasia köök, šašlõkk, vürtsikamad lihatoidud, ahjus küpsetatud liharoad, grillitud linnuliha, grillitud juurviljad, küpsed juustud.
Jääksuhkur g/l | 20-25g/L |