\/div><\/div><\/div>
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 2 - 6 aastat arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida.
Väike veinitootja, mis kuulub Righetti perekonnale, asutatud 1909 aastal. Aroom on pehme, kuid samas vürtsikas, tunda on tammevanilli. Maitse on keskmise täidlusega ja harmooniline. Ripasso meetod tähendab, et Valpolicella vein on fermenteeritud Amarone veini viinamarjakestadel. Vein on 10-12 kuud laagerdunud tammevaadis.
Grillitud ja praetud liharoad, pitsa, pasta, ulukiliha, juustud.
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 2 - 6 aastat arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida.
Väike veinitootja, mis kuulub Righetti perekonnale, asutatud 1909 aastal. Aroom on pehme, kuid samas vürtsikas, tunda on tammevanilli. Maitse on keskmise täidlusega ja harmooniline. Ripasso meetod tähendab, et Valpolicella vein on fermenteeritud Amarone veini viinamarjakestadel. Vein on 10-12 kuud laagerdunud tammevaadis.
Grillitud ja praetud liharoad, pitsa, pasta, ulukiliha, juustud.