Keskmisest täidlasem, marjaselt vürtsika iseloomuga kuiv punavein
Rondinella, Molinara, Corvina
Kaitstud päritolunimetusega vein
Serveerimine
Kergelt jahutatuna, 16 - 18 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 5 - 12 aastat arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida.
Tarbimissoovitus
Grillitud ja praetud liharoad, pitsa, pasta, ulukiliha, juustud.
Keskmisest täidlasem, marjaselt vürtsika iseloomuga kuiv punavein
Rondinella, Molinara, Corvina
Kaitstud päritolunimetusega vein
Serveerimine
Kergelt jahutatuna, 16 - 18 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 5 - 12 aastat arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida.
Tarbimissoovitus
Grillitud ja praetud liharoad, pitsa, pasta, ulukiliha, juustud.