Lisainfo
Minervois piirkonna Pépieux marjakasvatajate kooperatiivi Les Celliers Jean D'Alibert, esimese „lendava veinimeistri“ Hugh Rymani, veinikriitiku & ajakirjaniku Robert Joseph´i ja disaineri Kevin Shaw edukas koostööprojekt.
Värvilt on keskmisest madalama intensiivsusega, kirgas granaatpunane
Aroomis tunda üleküpsenud punaseid metsamarju, maasikaid-vaarikaid, tumedaid luuvilju, punaseid kirsse ja põldmarju. Aroomilõppu täiendab kerge viirukisuitsu noot.
Maitse on elegantselt marjase karakteriga, tunda üleküpsenud metsmaasikaid ja tumedaid luuvilju, kirsse, ploome järelmaitses jääb kestma veini siidine marjasus, mida täiendab tasakaalukalt vürtsikas marjapark.
Marjad korjatakse 200-400m kõrgusel merepinnast asuvatest veiniaedadest, veidi jahedamast ja lubjakivise pinnasega Limoux piirkonnast, vein kääritatakse roostevabast terasest vaatides ja 10% veinist areneb väikestes prantsuse tamme vaatides
Tarbimissoovitus
Küpsetatud sealiharoad, metslinnuliha, punaveinikastmed, grillitud-röstitud juurviljad, lihapõhised pajaroad, pastad ja tomatikastmed, pehmed juustud.
Toote koduleht
http://www.legrandnoir.com