\/div><\/div><\/div><\/div>')});$("#product-details-form").find('[data-productid="1478"]').find(".gallery").find(".picture").each(function(){var n=$(this).parent();n.length==1&&(n.find(".fns-stickers-big-list").length||n.prepend('
Kergelt jahutatuna, 14 - 16 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris kuni 3 aastat arvestades veini aastakäiku.
Minervois piirkonna Pépieux marjakasvatajate kooperatiivi Les Celliers Jean D'Alibert, esimese „lendava veinimeistri“ Hugh Rymani, veinikriitiku & ajakirjaniku Robert Joseph´i ja disaineri Kevin Shaw edukas koostööprojekt. Värvilt purpurpunane, kerge violetse alatooniga. Aroomis tunda küpseid punaseid marju, millele lisanduvad piprased noodid koos kergelt röstitud kohviubadega. Maitse mahlaselt marjane-mustikane. Tunda mustsõstart ja terapipart. Järelmaitset võimendab meeldiv ja sametine marjapark.Marjad korjatakse Minervoise ja Cracassone aladelt, vein kääritatakse roostevabast terasest vaatides ja laagerdatakse 6 kuud suurtes tammevaatides.
Erinevad grillitud ja praetud liharoad, sealiharoad, küpsemad juustud, tomatikastmetes pastaroad.
Kergelt jahutatuna, 14 - 16 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris kuni 3 aastat arvestades veini aastakäiku.
Minervois piirkonna Pépieux marjakasvatajate kooperatiivi Les Celliers Jean D'Alibert, esimese „lendava veinimeistri“ Hugh Rymani, veinikriitiku & ajakirjaniku Robert Joseph´i ja disaineri Kevin Shaw edukas koostööprojekt. Värvilt purpurpunane, kerge violetse alatooniga. Aroomis tunda küpseid punaseid marju, millele lisanduvad piprased noodid koos kergelt röstitud kohviubadega. Maitse mahlaselt marjane-mustikane. Tunda mustsõstart ja terapipart. Järelmaitset võimendab meeldiv ja sametine marjapark.Marjad korjatakse Minervoise ja Cracassone aladelt, vein kääritatakse roostevabast terasest vaatides ja laagerdatakse 6 kuud suurtes tammevaatides.
Erinevad grillitud ja praetud liharoad, sealiharoad, küpsemad juustud, tomatikastmetes pastaroad.