Lisainfo
1904 aastal rajatud veinimaja on tänapäeval üks suurimaid vahuveinitootjaid Alsace piirkonnas.
Kahvatu kollase värvusega.
Aroom mineraalselt puuviljane ja veidi floraalne, tunda puuvilju, virsikuid, küpseid sidruneid ja valgeid lilli. Aroomilõppu lisandub veidi kummelit ja röstitud saia noote
Maitse on puuviljane, kerge ja mahlaka tsitruselise happesusega, hästi tasakaalus pikk järelmaitse on puuviljaselt sametine ja ühtlase taanduva happesusega
Vein kääritatakse roostevabast terasest vaatides 18 oC kraadi juures, teine fermentatsioon ja autolüüs traditsionaalsel meetodil pudelis kestab 18 kuud
Tarbimissoovitus
Aperitiiviks, mereannid ja kalast valmistatud eelroad, koorikloomad, linnulihast suupisted ja küpsetatud valged kalaroad.