Maheviin Hõbe Vodka valmib kolmeastmelise kaskaadfiltreerimise teel vaid maheteraviljast valmistatud piiritusest.
Lisainfo
Hõbe Mahe Vodka kangus on täpselt 39,2% vol, mis tagab hõbefiltreeritud maheviinale parima aroomi ja karge maitse tasakaalu.
Kvaliteetviin Hõbe Mahe Vodka valmib kolmeastmelise kaskaadfiltreerimise teel. Esimesena läbib viin söefiltri ja seejärel 29 hõbefilterelemendist koosneva filtrite süsteemi, mis annab viinale eriliselt puhta maitse. Joogi lõppviimistlus saavutatakse poleerimisfiltriga, et tuua esile Hõbe Mahe Vodka kirkus ja briljantne sära.
Hõbe Mahe Vodka parim serveerimistemperatuur on 5°C, et lasta maitse- ja lõhnaomadustel parimal viisil esile tõusta.
Hõbe Mahe tootmisel kasutatakse ainult kvaliteetset maheteravilja, mille loodushoidlik kasvatamine põhineb kohalikel taastuvatel ressurssidel. Samal maal kasvatatakse eri aastatel erinevaid kultuure. Kahjurite ja umbrohutõrjeks kasutatakse maheteravilja tootmises ainult ennetavaid ja mehaanilisi võtteid. Selline sajandite jooksul välja töötatud ja ajaproovile vastu pidanud põlluharimise süsteem on end suurepäraselt tõestanud ka tänapäevases mahepõllunduses.
Toote koduleht
http://hobevodka.ee/