\/div><\/div><\/div><\/div>')});$("#product-details-form").find('[data-productid="1041"]').find(".gallery").find(".picture").each(function(){var n=$(this).parent();n.length==1&&(n.find(".fns-stickers-big-list").length||n.prepend('
Jahutatult, 6 - 8 ºC, väiksemast sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris kuni 3 aastat, arvestades veini aastakäiku, nautida võimalikult noorelt.
1951. aastal Münchenis Dr. Herold Binderer poolt rajatud importettevõte, kes tegeles algselt erinevate kaupade impordiga. 1987. aastal osteti Nestlé firmalt St. Ursula veinitootja ja ettevõte valdkond laienes veiniekspordi äriga. Tänapäeval üsk suurimaid Saksamaa veinitootjaid/eksportijaid, kellel kuuluvad erinevad veini kaubamärgid Itaalias, Prantsusmaal, Ungaris ja Saksamaal. Värvuselt roheka alatooniga säravkollane. Aroom on lilleline ja tsitruseliselt puuviljane. Tunda õunu, küpseid kollaseid luuvilju, valgeid lilli, sidrunheina, jasmiini, apelsini ja marineeritud ingveri. Maitse on poolkuiv ja puuviljaselt lopsakas. Tunda küpseid aprikoose, kollaseid küpseid õunu, valgeid sõstraid ja küpseid tsitruseid. Järelmaitse on keskmise pikkusega tsitruseliselt puuviljane. Vein on kääritatud orgaaniliselt kasvatatud viinamarjadest roostevabast terasest vaadis, hoitud vaadis 4 kuud sademel ja ei laagerdu tammevaatides.
Värskest kalast valmistatud eelroad, mereannid, koorikloomad, sushi, sashimi, küpsetatud linnuliha-ja kalatoidud, Jaapani köök..
Jahutatult, 6 - 8 ºC, väiksemast sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris kuni 3 aastat, arvestades veini aastakäiku, nautida võimalikult noorelt.
1951. aastal Münchenis Dr. Herold Binderer poolt rajatud importettevõte, kes tegeles algselt erinevate kaupade impordiga. 1987. aastal osteti Nestlé firmalt St. Ursula veinitootja ja ettevõte valdkond laienes veiniekspordi äriga. Tänapäeval üsk suurimaid Saksamaa veinitootjaid/eksportijaid, kellel kuuluvad erinevad veini kaubamärgid Itaalias, Prantsusmaal, Ungaris ja Saksamaal. Värvuselt roheka alatooniga säravkollane. Aroom on lilleline ja tsitruseliselt puuviljane. Tunda õunu, küpseid kollaseid luuvilju, valgeid lilli, sidrunheina, jasmiini, apelsini ja marineeritud ingveri. Maitse on poolkuiv ja puuviljaselt lopsakas. Tunda küpseid aprikoose, kollaseid küpseid õunu, valgeid sõstraid ja küpseid tsitruseid. Järelmaitse on keskmise pikkusega tsitruseliselt puuviljane. Vein on kääritatud orgaaniliselt kasvatatud viinamarjadest roostevabast terasest vaadis, hoitud vaadis 4 kuud sademel ja ei laagerdu tammevaatides.
Värskest kalast valmistatud eelroad, mereannid, koorikloomad, sushi, sashimi, küpsetatud linnuliha-ja kalatoidud, Jaapani köök..
Jääksuhkur g/l | 16 g/L |