Keskmise täidlusega, värske ja mineraalse karakteriga kuiv vahuvein
Lisainfo
Fratus perekonna omanduses olev veinikoda, mis on asutatud 1960. a. Omab 18 ha isiklikke viinamarjaaedu valmistades vaid vahuveini.
Värvilt roheka alatooniga kollane.
Aroom värske ja elegantselt puuviljane, tunda virsikuid, aprikoose, kollaseid õunu ja veidi mandleid koos röstitud saiaga, aroomilõpp ühtlaselt tasakaalus.
Maitse kompleksne ja delikaatne, tunda aprikoose, virsikuid, kollaseid õunu ja kergelt röstitud saia koos värske mineraalse happega. Järelmaitse kreemjalt pikk ja harmooniline.
Marjad korjatakse öösel ja vein kääritatakse 16Co temperatuuril roostevabast terasest vaatides, et säilitada veini värsket iseloomu.
Vein valmib traditsionaalsel meetodil, 2.fermentatsioon pudelis pärmisademel kestab 18 kuud.
Tarbimissoovitus
Eelroad, värsked kalaroad, küpsetatud valge kala, mereannid, koorikloomad, sushi, sashimi.
Toote koduleht
http://www.fratusfranciacorta.com