Lisainfo
Danubiana on üks suurimatest Ungari veinitootjatest ja eksportijatest omab kahte veinitehast ja teeb koostööd 400 viinamarjakasvatajaga Màtra, Tokaj, Villany, Pécs, Szekzàrd, Tolna ja Pannoonia kasvualadel.
Vein on värvilt kerge, kahvatu lõheroosa.
Aroom on marjaselt värske ja tsitruseline, tunda värskeid punaseid metsamarju - jõhvikad, maasikad ja vaarikad, aroomilõppu lisandub tsitrusvilju, verigreipi ja veriapelsini.
Maitse kuiv ja kerge, marjase iseloomuga, kus tunda jõhvikaid ja pohli ning vaarikaid. Järelmaitset värskendab tajutav marjane vürtsikus koos veidi mõrkjate tsitrusviljadega.
Vein on kääritatud roostevabast terasest vaatides ning ei tammevaadis, kahvaturoosa värvus tuleb 2% ulatuses punase veini lisamisega valgele veinile.
Tarbimissoovitus
Kalast ja mereandidest valmistatud eelrod, risottod, toorsingid, värsked juustud. Hea suvine seltskonnavein.
Toote koduleht
http://www.danubiana.hu