Keskmisest täidlasem, marjaselt vürtsika iseloomuga kuiv punavein
Geograafilise tähisega lauavein
Serveerimine
Kergelt jahutatuna, 16 - 18 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 5 - 12 aastat arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida.
Tarbimissoovitus
Grillitud ja praetud liharoad, ulukiliha, loomaliha, lambaliha, küpsed juustud.
Keskmisest täidlasem, marjaselt vürtsika iseloomuga kuiv punavein
Geograafilise tähisega lauavein
Serveerimine
Kergelt jahutatuna, 16 - 18 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 5 - 12 aastat arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida.
Tarbimissoovitus
Grillitud ja praetud liharoad, ulukiliha, loomaliha, lambaliha, küpsed juustud.