\/div><\/div><\/div>
Jahutatult, 8 - 10 ºC, väiksemast sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 5 - 12 aastat, arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav aereerida.
Kõrgelt hinnatud Alsace piirkonna tootja, kes teeb veini enda 28ha valduses olevate veiniaedade marjadest. Vanimad aiad pärinevad juba 9. sajandist ja 1612. aastal rajasid veiniaedade naabrusesse kaputsiini mungad kloostri. Veinimaja nimi viitab ojale, mis jookseb läbi kunagise kloostri, nüüdse monopol seisuses veiniaia - Clos des Capucins. Peale Prantsuse revolutsiooni valdus natsionaliseeriti ja selle ostis riigioksjonilt Faller perekond, kelle omanduses on veinimaja ka tänapäeval. 2005. aastast orgaanilise ja bio-dünaamilise sertifikaadiga veinitootja. Värvilt roheka helgiga kahvatukollane Aroom puuviljane ja veidi floraalne. Tunda valgeid lilli, õunapuuõisi, värskeid tsitrusvilju, kollaseid küpseid õunu, heledaid luuvilju, aprikoose ja nektariine koos kriidiselt mineraalse noodiga. Maitse on kuiv, keskmisest täidlasem, värske ja mahlaselt puuviljane. Tunda värskeid tsitruseid, kollaseid küpseid õunu, valgeid sõstraid ja heledaid luuvilju. Järelmaitse pikk, elegantne ja mineraalselt tsitruseline. Viinamarja kasvavad 300-450m kõrgusel merepinnast paiknevas Schlossberg Grand Cru veiniaias ja on korjatud käsitsi, vein kääritatakse metsiku pärmiga vanades suurtes neutraalsetes tammevaatides ning küpseb samades vaatides pärmisademel 8 - 10 kuud peale käärimise lõppemist.
Choucroute, kalaroad, mereannid, linnuliha, kitsejuust, coq au vin.
Jahutatult, 8 - 10 ºC, väiksemast sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 5 - 12 aastat, arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav aereerida.
Kõrgelt hinnatud Alsace piirkonna tootja, kes teeb veini enda 28ha valduses olevate veiniaedade marjadest. Vanimad aiad pärinevad juba 9. sajandist ja 1612. aastal rajasid veiniaedade naabrusesse kaputsiini mungad kloostri. Veinimaja nimi viitab ojale, mis jookseb läbi kunagise kloostri, nüüdse monopol seisuses veiniaia - Clos des Capucins. Peale Prantsuse revolutsiooni valdus natsionaliseeriti ja selle ostis riigioksjonilt Faller perekond, kelle omanduses on veinimaja ka tänapäeval. 2005. aastast orgaanilise ja bio-dünaamilise sertifikaadiga veinitootja. Värvilt roheka helgiga kahvatukollane Aroom puuviljane ja veidi floraalne. Tunda valgeid lilli, õunapuuõisi, värskeid tsitrusvilju, kollaseid küpseid õunu, heledaid luuvilju, aprikoose ja nektariine koos kriidiselt mineraalse noodiga. Maitse on kuiv, keskmisest täidlasem, värske ja mahlaselt puuviljane. Tunda värskeid tsitruseid, kollaseid küpseid õunu, valgeid sõstraid ja heledaid luuvilju. Järelmaitse pikk, elegantne ja mineraalselt tsitruseline. Viinamarja kasvavad 300-450m kõrgusel merepinnast paiknevas Schlossberg Grand Cru veiniaias ja on korjatud käsitsi, vein kääritatakse metsiku pärmiga vanades suurtes neutraalsetes tammevaatides ning küpseb samades vaatides pärmisademel 8 - 10 kuud peale käärimise lõppemist.
Choucroute, kalaroad, mereannid, linnuliha, kitsejuust, coq au vin.
Jääksuhkur g/l | 5g/L |