\/div><\/div><\/div>
Jahutatult, 8 - 10 ºC, väiksemast sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 2 - 5 aastat, arvestades veini aastakäiku. Võib enne serveerimist aereerida.
Beyerite perekond on kasvatanud Eguisheimi küla ümbruses viinamarju alates 1580. aastast. Veini hakkas tegema Emile Beyer 1867. aastal ning edasi arendas veinimaja tema poeg Léon, kes andis teatepulga 1959. aastal edasi oma pojale Léon juuniorile. Tänapäeval juhivad veinimaja Léon jun. poeg Marc Beyer ja pojapoeg Yann Beyer. Isiklikke veiniaedu 20ha, millest enamik asuvad Grand Cru staatuses külade Eichberg ja Pfersigberg nõlvadel. Üks Alsace kuiva veinistiili esindajatest koos Hugeli ja Trimbachi veinimajadega. Värvilt keskmisest intensiivsem, kuldse helgiga säravkollane. Aroomis on intensiivselt floraalne ja veidi parfüümne. Tunda roosiõli, kuivavatud ingverit ja sidrunheina, üleküpsenud troopilisi puuvilju, mangot, küpseid tsitrusvilju ja apelsinikoore eeterlike õlisid. Maitse on kuiv, keskmisest täidlasem ja tugeva puuviljase struktuuriga. Tunda troopilisi puuvilju, mangot ja küpseid kollaseid õunu ja magusaid tsitrusvilju koos köömnetega. Järelmaitse on pikk, puuviljane ja veidi ürdiselt mõrkjas. Viinamarjad pärinevad lubjakivise-savise pinnasega Pfersigberg Grand Cru veiniaiast, 20 aasta vanustelt viinapuudelt. Vein kääritatakse roostevabast terasest vaatides 18 oC kraadi juures ning ei arene tammevaadis.
Jahutatult, 8 - 10 ºC, väiksemast sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 2 - 5 aastat, arvestades veini aastakäiku. Võib enne serveerimist aereerida.
Beyerite perekond on kasvatanud Eguisheimi küla ümbruses viinamarju alates 1580. aastast. Veini hakkas tegema Emile Beyer 1867. aastal ning edasi arendas veinimaja tema poeg Léon, kes andis teatepulga 1959. aastal edasi oma pojale Léon juuniorile. Tänapäeval juhivad veinimaja Léon jun. poeg Marc Beyer ja pojapoeg Yann Beyer. Isiklikke veiniaedu 20ha, millest enamik asuvad Grand Cru staatuses külade Eichberg ja Pfersigberg nõlvadel. Üks Alsace kuiva veinistiili esindajatest koos Hugeli ja Trimbachi veinimajadega. Värvilt keskmisest intensiivsem, kuldse helgiga säravkollane. Aroomis on intensiivselt floraalne ja veidi parfüümne. Tunda roosiõli, kuivavatud ingverit ja sidrunheina, üleküpsenud troopilisi puuvilju, mangot, küpseid tsitrusvilju ja apelsinikoore eeterlike õlisid. Maitse on kuiv, keskmisest täidlasem ja tugeva puuviljase struktuuriga. Tunda troopilisi puuvilju, mangot ja küpseid kollaseid õunu ja magusaid tsitrusvilju koos köömnetega. Järelmaitse on pikk, puuviljane ja veidi ürdiselt mõrkjas. Viinamarjad pärinevad lubjakivise-savise pinnasega Pfersigberg Grand Cru veiniaiast, 20 aasta vanustelt viinapuudelt. Vein kääritatakse roostevabast terasest vaatides 18 oC kraadi juures ning ei arene tammevaadis.
Jääksuhkur g/l | 3,5g/L |