Lisainfo
Tänapäeval omab isiklikke veiniaedu lisaks Hermitage ja Chateauneuf du Pape aladele veel Cote Rotie, Gigondas, Saint-Joseph, Crozes-Hermitage, Cornas ja Coindreu kasvualadel ning on tuntud oma üheaiaveinide poolest.
Värvilt roheka helgiga kahvatukollane
Aroomis tunda valgeid lilli, õunapuuõisi, jasmiiniõisi ja kollaseid puuvilju, aroomilõppu lisandub sidrunikoort ja veidi troopilisi puuvilju
Maitse värske ja mahlaselt puuviljane, tunda värskeid tsitruseid, rohusust, värskeid ürte ja mõrkjat pirnikoort, Järelmaitse pikk, karge tsitruselise happega.
Vein kääritatakse roostevabast terasest vaatides ja ei arene tammevaadis
Tarbimissoovitus
Vahemere köök, värsked mereannid, kergelt grillitud kalaroad, kalast ja linnulihast eelroad, ürdikastmed, kerged juustud.