Keskmisest täidlasem, marjaselt vürtsika iseloomuga kuiv punavein
Lisainfo
Esimene veinikoda Pesquera asutati 1972 Alejandro Fernandeze poolt, kes hakkas ühe esimesena Hispaanias kasutama biodünaamilist veinivalmistamist ja piirama viinapuude saagikust.
Värvilt sügav, violetse alatooniga tume, kirsipunane.
Aroomis struktuurselt marjane ja delikaatselt vürtsine. Tunda tumedaid metsikuid kirsse, üleküpsenud põldmarju, mustsõstraid ja magusaid vürtse: vanijet, kaneeli ja röstitud kohviube. Aroomilõppu lisandub tumedat mõrušokolaadi.
Maitse siidiselt marjane ja vürtsikas kuhu põimub lisaks mõrkjas šokolaadinoot. Tunda üleküpsenud tumedaid luuvilju, põldmarju ja mustsõstraid. Järelmaitse struktuurselt pikk ja on väga hästi balanseeritud tanniinse vürtsikusega.
Kontrollitud temperatuuril matseratsioon kestab 3 nädalat, vein laagerdub 22 kuud väikestes Ameerika tammevaatides ja küpseb seejärel 14 kuud pudelis. Veine ei fitreerita.
Tarbimissoovitus
Juustud, loomaliha, sealiha, ulukiliha
Toote koduleht
http://www.grupopesquera.com