Apelsinilikööri Cointreau esimesed pudelid müüdi juba 1875. Aastal. Cointreaud iseloomustab mõrude ja magusate apelsinikoorte segu, mida leotatakse, destilleeritakse ja tsentrifuugitakse saavutamaks täiuslikku kristalset likööri.
Serveerimine
Serveerida puhtalt või lisada kokteilidesse.
Apelsinilikööri Cointreau esimesed pudelid müüdi juba 1875. Aastal. Cointreaud iseloomustab mõrude ja magusate apelsinikoorte segu, mida leotatakse, destilleeritakse ja tsentrifuugitakse saavutamaks täiuslikku kristalset likööri.
Serveerimine
Serveerida puhtalt või lisada kokteilidesse.
Lisainfo
Nagu kõikide kuulsate ning heade toodete retseptid, on ka Cointreau täpne koostis perekonnasaladus. Joogi peamised koostisosa on mõrude ja magusate apelsinikoorte segu, mida leotatakse, destilleeritakse ja tsentrifuugitakse saavutamaks täiuslikku kristalset likööri.
Cointreaud iseloomustab hõrgutav apelsiniaroom, sest apelsinilikööridest sisaldab see kõige rohkem apelsinide eeterlikke õlisid. Need annavad joogile mõnusa värskuse ning rõõmustava üllatusena on ka asjaolu, et Cointreau on kõige madalama suhkrusisaldusega apelsiniliköör. Selle kvaliteetsed omadused teevad Cointreaust ainsa apelsinilikööri, mida juuakse lahjendamata või ainult jääga.