\/div><\/div><\/div>
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris kuni 3 aastat arvestades veini aastakäiku.
Noor ja dünaamiline veinikoda aastast 1973, kuulub Zingarelli perekonnale. Veiniaedu kokku 200ha Toskaana piirkonnas. Värvilt rubiinpunane. Aroomis tunda küpseid punaseid marju, kirsse ja üleküpsenud punaseid sõstraid, vaarikaid, koos elava marjase happega ja piprasusega. Maitses värskeid punaseid marju, kirsse, punaseid sõstraid, küpseid vaarikaid tasakaaluka vürtsikusega. Järelmaitse intensiivne ja marjaselt happene-vürtsine. Viinamarjad on käsitsi korjatud Chianti piirkonnast. Vein on kääritatud 18 °C roostevabast terasvaatides. Keldris säilitamisel arengupotentsiaali 2-3 aastat, arvestades marjade korjeaastat.
Sealiharoad, pizza, tomatikastmed, pasta, lasanje, linnulihatoidud, tavaliste laabijuustud.
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris kuni 3 aastat arvestades veini aastakäiku.
Noor ja dünaamiline veinikoda aastast 1973, kuulub Zingarelli perekonnale. Veiniaedu kokku 200ha Toskaana piirkonnas. Värvilt rubiinpunane. Aroomis tunda küpseid punaseid marju, kirsse ja üleküpsenud punaseid sõstraid, vaarikaid, koos elava marjase happega ja piprasusega. Maitses värskeid punaseid marju, kirsse, punaseid sõstraid, küpseid vaarikaid tasakaaluka vürtsikusega. Järelmaitse intensiivne ja marjaselt happene-vürtsine. Viinamarjad on käsitsi korjatud Chianti piirkonnast. Vein on kääritatud 18 °C roostevabast terasvaatides. Keldris säilitamisel arengupotentsiaali 2-3 aastat, arvestades marjade korjeaastat.
Sealiharoad, pizza, tomatikastmed, pasta, lasanje, linnulihatoidud, tavaliste laabijuustud.