\/div><\/div><\/div>
Kergelt jahutatuna, 16 - 18 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 10+ aastat, arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida.
Mõis on rajatud 18. sajandil reederi ja kuninga jäägri Gabriel Ferrière poolt. Värvilt sügav rubiinpunane. Aroom on elegantne, täidlaselt kompleksne ja küpselt marjane, tunda on küpseid tumedaid metsamarju, tumedaid luuvilju, mustsõstraid, nahka, magusaid vürtse ja kaneeli. Aroomilõppu lisandub seedrisuitsu ja nahka. Maitse on marjaselt täidlane ja küps. Tunda on pehmeid tamme- ja marjatanniine koos üleküpsenud tumedate marjadega, mõrušokolaadi, magusaid vürtse ja kuivatatud musti luuvilju. Järelmaitse on pikk marjase iseloomuga, üleküpsenud tumedate metsamarjade ja sametiste tanniinidega. Viinamarjad korjatakse käsitsi, matseratsioon kestab 3-4 nädalat, vein kääritatakse betoon ja tammevaatides ja areneb 18 kuud prantsuse tammevaatides, 40% uued vaadid.
Kergelt jahutatuna, 16 - 18 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 10+ aastat, arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida.
Mõis on rajatud 18. sajandil reederi ja kuninga jäägri Gabriel Ferrière poolt. Värvilt sügav rubiinpunane. Aroom on elegantne, täidlaselt kompleksne ja küpselt marjane, tunda on küpseid tumedaid metsamarju, tumedaid luuvilju, mustsõstraid, nahka, magusaid vürtse ja kaneeli. Aroomilõppu lisandub seedrisuitsu ja nahka. Maitse on marjaselt täidlane ja küps. Tunda on pehmeid tamme- ja marjatanniine koos üleküpsenud tumedate marjadega, mõrušokolaadi, magusaid vürtse ja kuivatatud musti luuvilju. Järelmaitse on pikk marjase iseloomuga, üleküpsenud tumedate metsamarjade ja sametiste tanniinidega. Viinamarjad korjatakse käsitsi, matseratsioon kestab 3-4 nädalat, vein kääritatakse betoon ja tammevaatides ja areneb 18 kuud prantsuse tammevaatides, 40% uued vaadid.