\/div><\/div><\/div>
Jahutatult, 10 - 12 ºC, avaramast burgundia tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 5 - 12 aastat, arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav aereerida.
Marjakasvataja juba 1826 aastast. Tänapäeval on Maison Louis Jadot üks olulisemaid Burgundia veinikaupmehi, kes omab 270ha veiniaedu erinevates Burgundia veinipiirkondades. Ka oma veinivaadid teeb Louis Jadot ise - neile kuulub Cadus vaaditehas Burgundias ning innovatiivse ja laiahaardelise veinimajana omab istandust ka Ameerika Ühendriikides Oregoni osariigis. Värvuselt keskmise intensiivsusega kuldse helgiga säravkollane. Aroomis tunda mineraalsust, üleküpsenud kollaseid luuvilju, kollaseid ploome, aprikoose, veidi röstitud mandleid ja kreeka pähklit koos võis praetud seentega. Lisaks küpseid tsitrusvilju ja tammevaadilaagerdusest johtuvaid magusaid vürtse. Maitse on kuiv, keskmisest täidlasem, mineraalne ja puuviljaselt kreemjas. Tunda küpseid tsitrusvilju, üleküpsenud heledaid luuvilju, brioche, veidi röstitud sarapuupähkleid. Pikka järelmaitset elavdab puuviljaselt mineraalne tsitruseline happeline vürtsikus. Marjad on korjatud käsitsi ja pärinevad Chassagne-Montrachet küla ümbruses asuvates kruusa-lubjakivise pinnasega veiniaedadest. Vein kääritatakse prantsuse tamme vaatides, millest 1/3 on uued, peale käärimist areneb vein 15 kuud vaatides pärmisademel.
Tugevad grillitud kalaroad, linnuliha, kreemised valged kastmed, valgehallitusjuustud, grillitud kodulinnud, krabi, merivähk, grillitud koorikloomad.
Jahutatult, 10 - 12 ºC, avaramast burgundia tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 5 - 12 aastat, arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav aereerida.
Marjakasvataja juba 1826 aastast. Tänapäeval on Maison Louis Jadot üks olulisemaid Burgundia veinikaupmehi, kes omab 270ha veiniaedu erinevates Burgundia veinipiirkondades. Ka oma veinivaadid teeb Louis Jadot ise - neile kuulub Cadus vaaditehas Burgundias ning innovatiivse ja laiahaardelise veinimajana omab istandust ka Ameerika Ühendriikides Oregoni osariigis. Värvuselt keskmise intensiivsusega kuldse helgiga säravkollane. Aroomis tunda mineraalsust, üleküpsenud kollaseid luuvilju, kollaseid ploome, aprikoose, veidi röstitud mandleid ja kreeka pähklit koos võis praetud seentega. Lisaks küpseid tsitrusvilju ja tammevaadilaagerdusest johtuvaid magusaid vürtse. Maitse on kuiv, keskmisest täidlasem, mineraalne ja puuviljaselt kreemjas. Tunda küpseid tsitrusvilju, üleküpsenud heledaid luuvilju, brioche, veidi röstitud sarapuupähkleid. Pikka järelmaitset elavdab puuviljaselt mineraalne tsitruseline happeline vürtsikus. Marjad on korjatud käsitsi ja pärinevad Chassagne-Montrachet küla ümbruses asuvates kruusa-lubjakivise pinnasega veiniaedadest. Vein kääritatakse prantsuse tamme vaatides, millest 1/3 on uued, peale käärimist areneb vein 15 kuud vaatides pärmisademel.
Tugevad grillitud kalaroad, linnuliha, kreemised valged kastmed, valgehallitusjuustud, grillitud kodulinnud, krabi, merivähk, grillitud koorikloomad.
Jääksuhkur g/l | <1,5g/L |