Lisainfo
1997 aastast on veinimeistriks Jean Marc poeg Julien, kes on orgaanilise ja biodünaamilise marjakasvatuse pioneer Chablis piirkonnas. Samal ajal rajas 11ha suuruse „La Boissonneuse“ nimelise veinivalduse, kus viinapuid kasvatatakse algusest peale orgaanilisi-biodünaamilisi põllumajandustavasi järgides. - Certified Organic Culture by Ecocert / Certified Biodynamic Culture by DEMETER.
Värvilt , roheka helgiga kahvatukollane.
Aroom on peen, värske, intensiivselt kreemjas. Tunda on küpseid kollaseid õunu, vetikaid, märga kivi ja kriiti, aimatavat vürtsikust koos heledate luuviljadega. Aroomilõpp mineraalsuselt tsitruseline.
Maitse on keskmise täidlusega, küpselt puuviljane ja värske erksa tsitruselise happega. Tunda kollaseid õunu, virsikuid koos sidrunikoore mõrkjusega. Järelmaitse pikk, mineraalselt torkiv ja erksa tsitruselise happega.
Viinamarjad on kasvatatud orgaanilisi-biodünaamilisi põllumajandustavasid järgides „La Boissonneuse“ nimelises Julien Brocardile kuuluvas veiniaias. Vein on kääritatud roostevabast terasest vaatides, on malolaktiliselt fermenteeritud ja areneb mõnda aega pärmisademel (Sur lie) suurtes neutraalsetes tammevaatides.
Toote koduleht
http://www.brocard.fr