Lisainfo
1973 aastal istutas Jean Marc Brocardi esimesed viinapuud Perhy küla ümbrusesse Chablis piirkonnas, kuhu hiljem rajas Saint Clair nimelise kabeli juurde veinimaja Domaine Saint Clair.1997 aastast on veinimeistriks Jean Marc poeg Julien, kes on orgaanilise ja biodünaamilise marjakasvatuse pioneer Chablis piirkonnas.
Värvilt roheka helgiga kahvatukollane.
Aroom on peen, mineraalselt värske tsitruselise happesusega. Tunda on kollaseid õunu, heledaid luuvilju, nektariine, merevetikaid ja märja kivi ning kriidi lõhna.
Maitse on kuiv, keskmise täidlusega ja erksa tsitruselise happega. Tunda kollaseid õunu, virsikuid ja nektariine koos sidrunikoore mõrkjusega. Järelmaitse pikk, mineraalne ja elava tsitruselise happega.
Vein pole laagerdunud tammevaatides, aga laagerdub 2 kuud pärmisademel (Sur lie).
Tarbimissoovitus
Eelroad linnulihast, värsked kalaroad, lõhecarpaccio, austrid, kammkarp, karploomad, grillitud valge kala, valged kastmed, pehmed valgehallituse juustud.