\/div><\/div><\/div>
Kergelt jahutatuna, 16 - 18 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 10+ aastat, arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida.
Veiniaiad juba 1252. aastast, kui valdus kandis nime Domaine de la Mothe. Värvuselt sügav, küps rubiinpunane. Aroom on elegantselt marjane ja kompleksne. Tunda üleküpsenud tumedaid luuvilju, üleküpsenud aedmurakaid ja mustikaid, magusaid vürtse, musta pipart ja suitsust animaalsust. Aroomilõpp küpselt marjane-tubakasuitsune. Maitse on keskmise täidlusega, struktuurse marjase iseloomuga. Tunda põldmarjamoosi, mõrušokolaadi, küpseid musti luuvilju koos magusate puiduste-vürtsiste tanniinidega. Järelmaitse pikk, harmooniliselt marjane-vürtsine. Vein kääritatakse klassikalistes tammevaatides ning vein areneb 18 kuud väikestes prantsuse tamme vaatides (40% uued vaadid). Veinikeldris säilitamiseks 15 – 20 aastat, arvestades viinamarjade korjeaastat.
Kergelt jahutatuna, 16 - 18 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 10+ aastat, arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida.
Veiniaiad juba 1252. aastast, kui valdus kandis nime Domaine de la Mothe. Värvuselt sügav, küps rubiinpunane. Aroom on elegantselt marjane ja kompleksne. Tunda üleküpsenud tumedaid luuvilju, üleküpsenud aedmurakaid ja mustikaid, magusaid vürtse, musta pipart ja suitsust animaalsust. Aroomilõpp küpselt marjane-tubakasuitsune. Maitse on keskmise täidlusega, struktuurse marjase iseloomuga. Tunda põldmarjamoosi, mõrušokolaadi, küpseid musti luuvilju koos magusate puiduste-vürtsiste tanniinidega. Järelmaitse pikk, harmooniliselt marjane-vürtsine. Vein kääritatakse klassikalistes tammevaatides ning vein areneb 18 kuud väikestes prantsuse tamme vaatides (40% uued vaadid). Veinikeldris säilitamiseks 15 – 20 aastat, arvestades viinamarjade korjeaastat.