\/div><\/div><\/div>
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris kuni 3 aastat arvestades veini aastakäiku.
1915. aastal rajatud väike perekonna omandusse kuuluv veinikoda, mis on kasvanud tänapäeval Almansa DO üheks olulisemaks veinitootjaks. Värvilt violetse alatooniga tumepunane. Aroomis on tunda küpseid musti marju, üleküpsenud põldmarju, veidi kuivatatud ürte ja tubakalehti ning musta terapipart. Maitse täidlaselt marjane. Tunda mustikaid, põldmarjamoosi, tumedaid üleküpsenud luuvilju, kakaod ja veidi šokolaadi koos sametise vürtsikusega. Järelmaitse tasakaalukalt tanniinne ja marjaselt küps. Viinamarjad on osaliselt käsitsi korjatud, vein kääritatakse roostevabast terasest vaatides ja seejärel laagerdub 12 kuud ameerika tammevaatides ning 3 kuud pudelis. Veinikeldris säilitamiseks 2-4 aastat, arvestades marjade korjeaastat.
Sealiharoad, pajaroad, hautised, lihapõhised pastaroad, küpsed juustud.
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris kuni 3 aastat arvestades veini aastakäiku.
1915. aastal rajatud väike perekonna omandusse kuuluv veinikoda, mis on kasvanud tänapäeval Almansa DO üheks olulisemaks veinitootjaks. Värvilt violetse alatooniga tumepunane. Aroomis on tunda küpseid musti marju, üleküpsenud põldmarju, veidi kuivatatud ürte ja tubakalehti ning musta terapipart. Maitse täidlaselt marjane. Tunda mustikaid, põldmarjamoosi, tumedaid üleküpsenud luuvilju, kakaod ja veidi šokolaadi koos sametise vürtsikusega. Järelmaitse tasakaalukalt tanniinne ja marjaselt küps. Viinamarjad on osaliselt käsitsi korjatud, vein kääritatakse roostevabast terasest vaatides ja seejärel laagerdub 12 kuud ameerika tammevaatides ning 3 kuud pudelis. Veinikeldris säilitamiseks 2-4 aastat, arvestades marjade korjeaastat.
Sealiharoad, pajaroad, hautised, lihapõhised pastaroad, küpsed juustud.