\/div><\/div><\/div>
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris kuni 3 aastat arvestades veini aastakäiku.
1915. aastal rajatud väike perekonna omandusse kuuluv veinikoda, mis on kasvanud tänapäeval Almansa DO üheks olulisemaks veinitootjaks. Värvilt rubiinpunane. Aroomis on tunda küpseid musti metsamarju – põldmarju ja mustikaid koos marjase happe ja tasakaaluka vürtsikusega. Maitses on tunda üleküpsenud musti marju – ploome ja mustsõstraid koos balansseeritud vürtsikusega. Järelmaitse marjaselt sametine ja vürtsikalt täidlane. Viinamarjad on osaliselt käsitsi korjatud, vein kääritatakse roostevabast terasest vaatides, laagerdub 6 kuud tammevaatides. Veinikeldris säilitamiseks 2-4 aastat, arvestades marjade korjeaastat.
Sealiharoad, pajaroad, hautised, lihapõhised pastaroad, küpsed juustud.
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris kuni 3 aastat arvestades veini aastakäiku.
1915. aastal rajatud väike perekonna omandusse kuuluv veinikoda, mis on kasvanud tänapäeval Almansa DO üheks olulisemaks veinitootjaks. Värvilt rubiinpunane. Aroomis on tunda küpseid musti metsamarju – põldmarju ja mustikaid koos marjase happe ja tasakaaluka vürtsikusega. Maitses on tunda üleküpsenud musti marju – ploome ja mustsõstraid koos balansseeritud vürtsikusega. Järelmaitse marjaselt sametine ja vürtsikalt täidlane. Viinamarjad on osaliselt käsitsi korjatud, vein kääritatakse roostevabast terasest vaatides, laagerdub 6 kuud tammevaatides. Veinikeldris säilitamiseks 2-4 aastat, arvestades marjade korjeaastat.
Sealiharoad, pajaroad, hautised, lihapõhised pastaroad, küpsed juustud.