\/div><\/div><\/div>
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, avara kujuga burgundia tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 3 - 6 aastat arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida.
Veinimaja on asutatud 1850. aastal Tšiili maaomaniku Christian Lanz´i poolt oma naise auks. Viña Carmen on ametlikult Tšiili vanim veinikoda ja Carmenére marjasordi „taasavastaja“, sest marjasort tuvastati Viña Carmen Maipo veiniaias. Värvilt purpurpunane, violetse alatooniga. Aroom on ürdiselt marjane. Tunda küpseid mustsõstraid, tumedaid luuviljalisi, magusaid vürtse, rohelist paprikat, loorberi ja tubakalehte. Aroomilõppu lisandub õhetavat vürtsikust koos mõrušokolaadi ja röstitud kohviubade nüansiga. Maitse on keskmisest täidlasem ja mahlakalt marjane, tunda küpsenud mustsõstraid, põldmarju, tumedaid luuvilju, rohelist pipart ja ürte koos tasakaaluka tanniinse vürtsikusega. Järelmaitse tihe ja marjaselt vürtsine-ürdine. Viinamarjad korjatakse käsitsi Andide nõlval paiknevatest veiniaedadest, vein kääritatakse roostevabast terasvaatides, 80% veinist areneb 10 kuud väikestes Prantsuse tammevaatides ning 2 kuud pudelis
Looma- ja lambalihast valmistatud toidud, ulukilihast valmistatud pajaroad, küpsed juustud, grillitud-röstitud jõulise maitsega lihatoidud.
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, avara kujuga burgundia tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 3 - 6 aastat arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida.
Veinimaja on asutatud 1850. aastal Tšiili maaomaniku Christian Lanz´i poolt oma naise auks. Viña Carmen on ametlikult Tšiili vanim veinikoda ja Carmenére marjasordi „taasavastaja“, sest marjasort tuvastati Viña Carmen Maipo veiniaias. Värvilt purpurpunane, violetse alatooniga. Aroom on ürdiselt marjane. Tunda küpseid mustsõstraid, tumedaid luuviljalisi, magusaid vürtse, rohelist paprikat, loorberi ja tubakalehte. Aroomilõppu lisandub õhetavat vürtsikust koos mõrušokolaadi ja röstitud kohviubade nüansiga. Maitse on keskmisest täidlasem ja mahlakalt marjane, tunda küpsenud mustsõstraid, põldmarju, tumedaid luuvilju, rohelist pipart ja ürte koos tasakaaluka tanniinse vürtsikusega. Järelmaitse tihe ja marjaselt vürtsine-ürdine. Viinamarjad korjatakse käsitsi Andide nõlval paiknevatest veiniaedadest, vein kääritatakse roostevabast terasvaatides, 80% veinist areneb 10 kuud väikestes Prantsuse tammevaatides ning 2 kuud pudelis
Looma- ja lambalihast valmistatud toidud, ulukilihast valmistatud pajaroad, küpsed juustud, grillitud-röstitud jõulise maitsega lihatoidud.