\/div><\/div><\/div>
Jahutatult, 6 - 8 ºC, väiksemast sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris kuni 3 aastat, arvestades veini aastakäiku, nautida võimalikult noorelt.
Üks tuntumaid ja suurimaid Abruzzo veinitootjaid, rajatud 1960 aastal.
Kergelt grillitud/küpsetatud mereannid, kalaroad, linnulihasalatid, pastaroad, risotto, kerged juustud.
Jahutatult, 6 - 8 ºC, väiksemast sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris kuni 3 aastat, arvestades veini aastakäiku, nautida võimalikult noorelt.
Üks tuntumaid ja suurimaid Abruzzo veinitootjaid, rajatud 1960 aastal.
Kergelt grillitud/küpsetatud mereannid, kalaroad, linnulihasalatid, pastaroad, risotto, kerged juustud.