\/div><\/div><\/div>
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris kuni 3 aastat arvestades veini aastakäiku.
Üks tuntumaid ja suurimaid Abruzzo veinitootjaid, rajatud 1960 aastal. Värvuselt rubiinpunane. Aroom on marjaselt lopsakas. Tunda on tumedaid punaseid kirsse, siniseid ploome koos kerge piprase vürtsikusega. Maitse on kerge ja mahlakalt marjane, tunda küpseid tumedaid luuvilju, mustikaid, põldmarju ja tasakaalukat vürtsikust. Järelmaitse ühtlase taanduva marjase tanniinsusega. Viinamarjad on korjatud orgaaniliselt kasvatatud viinapuudelt, mis kasvavad 130m kõrgusel asuvates lõunavaatega viinamarjaaedades, vein kääritatakse roostevabast terasvaatides, on malolaktiliselt fermenteeritud ja pole laagerdunud tammevaatides.
Küpsetatud sealihatoidud, röstitud linnuliharoad, pastaroad, risottod, salaamiviilud, rostbiif, veidi küpsemad laabijuustud.
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris kuni 3 aastat arvestades veini aastakäiku.
Üks tuntumaid ja suurimaid Abruzzo veinitootjaid, rajatud 1960 aastal. Värvuselt rubiinpunane. Aroom on marjaselt lopsakas. Tunda on tumedaid punaseid kirsse, siniseid ploome koos kerge piprase vürtsikusega. Maitse on kerge ja mahlakalt marjane, tunda küpseid tumedaid luuvilju, mustikaid, põldmarju ja tasakaalukat vürtsikust. Järelmaitse ühtlase taanduva marjase tanniinsusega. Viinamarjad on korjatud orgaaniliselt kasvatatud viinapuudelt, mis kasvavad 130m kõrgusel asuvates lõunavaatega viinamarjaaedades, vein kääritatakse roostevabast terasvaatides, on malolaktiliselt fermenteeritud ja pole laagerdunud tammevaatides.
Küpsetatud sealihatoidud, röstitud linnuliharoad, pastaroad, risottod, salaamiviilud, rostbiif, veidi küpsemad laabijuustud.