Täidlane, intensiivselt marjane ja kuiv punavein
Kaitstud päritolunimetusega vein
Claudio Quarta Vignaiolo srl
Serveerimine
Kergelt jahutatuna, 15-17 oC, Bordeaux-tüüpi veiniklaasidest, soovitav eelnevalt dekanteerida. Arengupotentsiaal veinikeldris 4-6 aastat arvestades viinamarjade korjeaastat.
Tarbimissoovitus
Grillitud liharoad, tomatikastmed, BBQ ribid, väikeulukitest hautised, küpsed juustud
Täidlane, intensiivselt marjane ja kuiv punavein
Kaitstud päritolunimetusega vein
Claudio Quarta Vignaiolo srl
Serveerimine
Kergelt jahutatuna, 15-17 oC, Bordeaux-tüüpi veiniklaasidest, soovitav eelnevalt dekanteerida. Arengupotentsiaal veinikeldris 4-6 aastat arvestades viinamarjade korjeaastat.
Tarbimissoovitus
Grillitud liharoad, tomatikastmed, BBQ ribid, väikeulukitest hautised, küpsed juustud