\/div><\/div><\/div>
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 2 - 6 aastat arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida.
Moldova üks suurimaid ja tuntumaid veinitootjaid, kellele kuulub 600ha veiniaedu Codru, Stefan Voda ja Valul Lui Traiani piirkondades. Tootjale kuulub ka Moldova kuulsaim ja vanim veinimõis, 1827 aastal rajatud Château Purcari. Värvilt keskmise intensiivsusega rubiinpunane. Aroom on marjaselt vürtsikas, kus tunda küpseid punaseid luuvilju, kirsse kuivatatud pihlakaid, kibuvitsamarju ning kerget suitsunooti koos kergelt ürdiste tanniinidega. Maitse on keskmise täidlusega ja marjaselt mahlakas, kus tunda punaseid üleküpsenud kirsse, pihlakamoosi ja kuivatatud kibuvitsamarju. Keskmaitset ilmestab kerge pipraselt särtsakas maitsenoot mida tasakaalustavad küpsed punased luuviljad. Järelmaitse kergelt vürtsika alatooniga marjaselt pikk Vein on kääritatud roostevabast terasest vaatides, malolaktiliselt fermenteeritud ja tammevaadi laagerdust veini valmistamisel kasutatud ei ole.
Sobib tomatikastmetega, pizza, pastaroad, lasagne, ratatouille, sealihast valmistatud pajaroogadega, guljašš, stroogonov.
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 2 - 6 aastat arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida.
Moldova üks suurimaid ja tuntumaid veinitootjaid, kellele kuulub 600ha veiniaedu Codru, Stefan Voda ja Valul Lui Traiani piirkondades. Tootjale kuulub ka Moldova kuulsaim ja vanim veinimõis, 1827 aastal rajatud Château Purcari. Värvilt keskmise intensiivsusega rubiinpunane. Aroom on marjaselt vürtsikas, kus tunda küpseid punaseid luuvilju, kirsse kuivatatud pihlakaid, kibuvitsamarju ning kerget suitsunooti koos kergelt ürdiste tanniinidega. Maitse on keskmise täidlusega ja marjaselt mahlakas, kus tunda punaseid üleküpsenud kirsse, pihlakamoosi ja kuivatatud kibuvitsamarju. Keskmaitset ilmestab kerge pipraselt särtsakas maitsenoot mida tasakaalustavad küpsed punased luuviljad. Järelmaitse kergelt vürtsika alatooniga marjaselt pikk Vein on kääritatud roostevabast terasest vaatides, malolaktiliselt fermenteeritud ja tammevaadi laagerdust veini valmistamisel kasutatud ei ole.
Sobib tomatikastmetega, pizza, pastaroad, lasagne, ratatouille, sealihast valmistatud pajaroogadega, guljašš, stroogonov.
Jääksuhkur g/l | <4g/L |