\/div><\/div><\/div><\/div>')});$("#product-details-form").find('[data-productid="1010"]').find(".gallery").find(".picture").each(function(){var n=$(this).parent();n.length==1&&(n.find(".fns-stickers-big-list").length||n.prepend('
Jahutatult, 8 - 10 ºC, väiksemast sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 2 - 5 aastat, arvestades veini aastakäiku. Võib enne serveerimist aereerida
Moldova üks suurimaid ja tuntumaid veinitootjaid, kellele kuulub 600ha veiniaedu Codru, Stefan Voda ja Valul Lui Traiani piirkondades. Tootjale kuulub ka Moldova kuulsaim ja vanim veinimõis, 1827 aastal rajatud Château Purcari. Värvuselt kahvatukollane, kerge roheka alatooniga. Aroom on puuviljaselt lopsakas, tunda üleküpsenud kollaseid õunu, aprikoose, küdooniaid ja kergelt röstitud mandleid. Aroomi lõppu lisandub veidi pomelot ja greipi. Maitse on poolmagus, keskmise täidlusega ja üleküpsenud kollaste puuviljade iseloomuga. Tunda küpseid tsitrusvilju, meloneid ja magusaid kollaseid ploome. Järelmaitse on keskmise pikkusega, lisandub mõrkjaid ürte, tsitruskoort ja mõrumandleid Vein on kääritatud roostevabast terasest vaatides, malolaktiliselt fermenteeritud ja tammevaadi laagerdust veini valmistamisel kasutatud ei ole.
Vürtsikamad toidud, grillitud juurviljad, küpsetatud linnulihatoidud, pasta, pitsa, grillitud vürtsikamad kalaroad, pehmed juustud.
Jahutatult, 8 - 10 ºC, väiksemast sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 2 - 5 aastat, arvestades veini aastakäiku. Võib enne serveerimist aereerida
Moldova üks suurimaid ja tuntumaid veinitootjaid, kellele kuulub 600ha veiniaedu Codru, Stefan Voda ja Valul Lui Traiani piirkondades. Tootjale kuulub ka Moldova kuulsaim ja vanim veinimõis, 1827 aastal rajatud Château Purcari. Värvuselt kahvatukollane, kerge roheka alatooniga. Aroom on puuviljaselt lopsakas, tunda üleküpsenud kollaseid õunu, aprikoose, küdooniaid ja kergelt röstitud mandleid. Aroomi lõppu lisandub veidi pomelot ja greipi. Maitse on poolmagus, keskmise täidlusega ja üleküpsenud kollaste puuviljade iseloomuga. Tunda küpseid tsitrusvilju, meloneid ja magusaid kollaseid ploome. Järelmaitse on keskmise pikkusega, lisandub mõrkjaid ürte, tsitruskoort ja mõrumandleid Vein on kääritatud roostevabast terasest vaatides, malolaktiliselt fermenteeritud ja tammevaadi laagerdust veini valmistamisel kasutatud ei ole.
Vürtsikamad toidud, grillitud juurviljad, küpsetatud linnulihatoidud, pasta, pitsa, grillitud vürtsikamad kalaroad, pehmed juustud.
Jääksuhkur g/l | 45g/l |