\/div><\/div><\/div>
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris kuni 3 aastat arvestades veini aastakäiku.
1915. aastal rajatud väike perekonna omandusse kuuluv veinikoda, mis on kasvanud tänapäeval Almansa DO üheks olulisemaks veinitootjaks. Värvilt rubiinpunane, violetse alatooniga. Aroomis tunda aromaatseid küpseid musti metsamarju, põldmarju ja mustikaid koos marjase happe ja tasakaaluka vürtsikusega. Maitses üle küpsenud musti marju, küpseid ploome, mustsõstraid, hästi balansseeritud vürtsikusega. Järelmaitse marjaselt sametine ja vürtsikalt täidlane. Viinamarjad on kasvatatud orgaanilise põllumajanduse printsiipe järgides. Vein on kääritatud roostevabast terasest vaatides, areneb 6 kuud ameerika valgest tammest vaatides ning laagerdub 4-5 kuud pudelis. Veinikeldris säilitamiseks 2-4 aastat, arvestades marjade korjeaastat.
Sealiharoad, pajaroad ja hautised, lihapõhised pastaroad, küpsed juustud.
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris kuni 3 aastat arvestades veini aastakäiku.
1915. aastal rajatud väike perekonna omandusse kuuluv veinikoda, mis on kasvanud tänapäeval Almansa DO üheks olulisemaks veinitootjaks. Värvilt rubiinpunane, violetse alatooniga. Aroomis tunda aromaatseid küpseid musti metsamarju, põldmarju ja mustikaid koos marjase happe ja tasakaaluka vürtsikusega. Maitses üle küpsenud musti marju, küpseid ploome, mustsõstraid, hästi balansseeritud vürtsikusega. Järelmaitse marjaselt sametine ja vürtsikalt täidlane. Viinamarjad on kasvatatud orgaanilise põllumajanduse printsiipe järgides. Vein on kääritatud roostevabast terasest vaatides, areneb 6 kuud ameerika valgest tammest vaatides ning laagerdub 4-5 kuud pudelis. Veinikeldris säilitamiseks 2-4 aastat, arvestades marjade korjeaastat.
Sealiharoad, pajaroad ja hautised, lihapõhised pastaroad, küpsed juustud.