\/div><\/div><\/div>
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris kuni 3 aastat arvestades veini aastakäiku.
1915. aastal rajatud väike perekonna omandusse kuuluv veinikoda, mis on kasvanud tänapäeval Almansa DO üheks olulisemaks veinitootjaks.
Sealiharoad, pajaroad ja hautised, lihapõhised pastaroad, küpsed juustud.
Kergelt jahutatuna, 15 - 17 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris kuni 3 aastat arvestades veini aastakäiku.
1915. aastal rajatud väike perekonna omandusse kuuluv veinikoda, mis on kasvanud tänapäeval Almansa DO üheks olulisemaks veinitootjaks.
Sealiharoad, pajaroad ja hautised, lihapõhised pastaroad, küpsed juustud.