Lisainfo
Välimus keskmisest intensiivsem, violetse alatooniga rubiinpunane.
Aroom on keskmise intensiivsusega ja marjaselt vürtsikas. Tunda üleküpsenud tumedaid luuvilju, ploome ja kreeke, küpseid tumedaid metsamarju, musta teed, oliive ja veidi balsamicot koos kuivatatud ürtide ja pagarivürtsidega.
Maitse on kuiv, keskmisest täidlasem ja marjaselt tihe. Tunda üleküpsenud põldmarju, mustsõstraid ja kadakamarju ning kuivatatud tumedaid luuvilju koos sametise tanniinide ja mõõduka vürtsikusega. Järelmaitse pikk, tasakaalukalt vürtsikas-marjane. Viinamarjad on korjatud käsitsi 80+ vanustelt viinapuudelt savilubjase pinnasega Finca Casa La Borracha valdusest. Marju hoitakse peale korjet kolm päeva -10 Co seejärel eemaldatakse marjad kobarast, pressitakse ja mahl pannakse koos kestadega 400L. suurustesse avatud tammevaatidesse, kus leotatakse kesti marjamahlas neli päeva 8 Co temperatuuril. Vein käärib samas vaadis kontrollitud temperatuuril 26 Co. Peale käärimise lõppemist areneb vein 10 kuud uutes väikestes prantsuse Allier tamme vaatides. Vein filtreeritakse kergelt enne villimist ja võib sisaldada sadet.
Tarbimissoovitus
Keskmisest täidlasem ja marjaselt tiheda iseloomuga punavein sobib grillitud veise- ja lambalihast toitudega, ulukilihast hautised, küpsed juustud.