Lisainfo
Likööri valmistamiseks kasutatakse ka värsket Madagaskari vanilli, lisaaineid ja neutraalset alkoholi kasutatud ei ole. Ühe 70 cl pudeli Belle de Brillet likööri valmistamiseks on vaja 18 pirni! Pirn ja konjak - ideaalne duo!
Meeliergutavalt elegantse likööri täiusliku maitsete harmoonia väljendamiseks on joogi kanguseks valitud 30% vol, suhkrusisalduseks vaid 20 g/100 ml kohta. Belle de Brilllet liköör sobib nautimiseks aperitiivina, samuti jääga või kokteilides.
Maison Brillet asub Graves-Saint-Amantis, Charente jõe kaldal. Veinimõis pärineb aastast 1656, mil Guy Brillet Cognaci piirkonna südames asuva viinamarjaistanduse asutas.
1850-ndatel soetati pere 7. põlvkonna esindaja Vivien Brillet'i eestvedamisel veinimõisa destilleerimise seadmed ja ehitati suured keldrid. Äri hakkas jõudsasti arenema. 1920-ndatel arendasid Jean ja Raymond Brillet välja oma konjakivaliku Petite ja Grande Champagne ning likööri Pineau des Charentes. Tänaseks on perekonna viinamarjaistandust pühendumuse ja kirega elus hoidnud juba 10 põlvkonda.
1985. aastal lõi Jean-Louis Brillet likööri Belle de Brillet, millega avaldab austust oma abikaasale, Isabelle'le. Pirnikujulises pudelis ainulaadse likööri maailmale tutvustamine oli abikaasade ühine kirg, ning sellest ajast peale on BELLE de BRILLET Maison Brillet veinimõisa lipulaev.
Toote koduleht
http://belledebrillet.com/en