\/div><\/div><\/div>
Viinamarju on kasvatatud vamõisa aedades juba 19. sajandist. Tänapäeval kuulub väike veinivaldus Jacquet perekonnale ja seda juhib Pierre Meunier, kes töötas enne Établissements Jean-Pierre Moueix grupis. Viinamarjaaedu 20ha lubjakivisel-savisel pinnasel. Värvilt sügav tumepunane. Aroom on peen, täidlaselt kompleksne ja küpselt marjane, tunda on küpseid tumedaid marju, tumedaid luuvilju, mustsõstraid, nahka, magusaid vürtse ja kaneeli. Aroomilõppu lisandub seedrisuitsu ja nahka. Maitse on täidlane ja mineraalselt-marjaselt küps.Tunda on pehmeid tamme ja marjatanniine koos üleküpsenud tumedate marjadega, mõruśokolaadi ja kuivatatud musti ploome. Järelmaitse on pikk ja kuivatatult marjane-täidlane. Viinamarjad on käsitsi korjatud. Vein kääritatakse termoreguleeritavates betoonvaatides ja vein areneb 12 kuud prantsuse tammevaatides, 10% on neist uued vaadid (barrique).
Viinamarju on kasvatatud vamõisa aedades juba 19. sajandist. Tänapäeval kuulub väike veinivaldus Jacquet perekonnale ja seda juhib Pierre Meunier, kes töötas enne Établissements Jean-Pierre Moueix grupis. Viinamarjaaedu 20ha lubjakivisel-savisel pinnasel. Värvilt sügav tumepunane. Aroom on peen, täidlaselt kompleksne ja küpselt marjane, tunda on küpseid tumedaid marju, tumedaid luuvilju, mustsõstraid, nahka, magusaid vürtse ja kaneeli. Aroomilõppu lisandub seedrisuitsu ja nahka. Maitse on täidlane ja mineraalselt-marjaselt küps.Tunda on pehmeid tamme ja marjatanniine koos üleküpsenud tumedate marjadega, mõruśokolaadi ja kuivatatud musti ploome. Järelmaitse on pikk ja kuivatatult marjane-täidlane. Viinamarjad on käsitsi korjatud. Vein kääritatakse termoreguleeritavates betoonvaatides ja vein areneb 12 kuud prantsuse tammevaatides, 10% on neist uued vaadid (barrique).