\/div><\/div><\/div>
Jahutatult, 8 - 10 ºC, väiksemast sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 4 - 8 aastat, arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav aereerida.
Värvuselt sügav, kuldkollane. Aroom on täidlane, üleküpselt puuviljane, intensiivne. Tunda on mett, kuivatatud aprikoose, röstitud mandleid, ahjuõuna ja magusaid tsitruseid. Ilus, pikk botrytis´ene aroomi lõpp. Maitse on üleküpselt puuviljane, heas balansis tsitruselise happesusega. Tunda küpsetatud puuvilju, apelsinisukaati, mandleid, vaniljet, pähkleid ja mett. Järelmaitse on pikk, ühtlaselt pehme, pähklise puuviljasusega. Viinamarjad korjatakse käsitsi ja sorteeritakse, vein kääritatakse tsement vaatides, vein küpseb 12 kuud tammevaatides (25% uued vaadid).
Hanemaks (foie gras), sinihallitusjuust (Roquefort), Creme Brulée, munapõhised desserdid.
Jahutatult, 8 - 10 ºC, väiksemast sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 4 - 8 aastat, arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav aereerida.
Värvuselt sügav, kuldkollane. Aroom on täidlane, üleküpselt puuviljane, intensiivne. Tunda on mett, kuivatatud aprikoose, röstitud mandleid, ahjuõuna ja magusaid tsitruseid. Ilus, pikk botrytis´ene aroomi lõpp. Maitse on üleküpselt puuviljane, heas balansis tsitruselise happesusega. Tunda küpsetatud puuvilju, apelsinisukaati, mandleid, vaniljet, pähkleid ja mett. Järelmaitse on pikk, ühtlaselt pehme, pähklise puuviljasusega. Viinamarjad korjatakse käsitsi ja sorteeritakse, vein kääritatakse tsement vaatides, vein küpseb 12 kuud tammevaatides (25% uued vaadid).
Hanemaks (foie gras), sinihallitusjuust (Roquefort), Creme Brulée, munapõhised desserdid.