Keskmisest täidlasem, marjaselt vürtsika iseloomuga kuiv punavein
Kaitstud päritolunimetusega vein
G.F.A. Chateau du Courlat
Serveerimine
Kergelt jahutatuna, 16 - 18 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 5 - 12 aastat arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida.
Tarbimissoovitus
Röstitud ja grillitud punased veiselihast ja lambalihast valmistatud toidud, väikeulukid, küpsed juustud.
Keskmisest täidlasem, marjaselt vürtsika iseloomuga kuiv punavein
Kaitstud päritolunimetusega vein
G.F.A. Chateau du Courlat
Serveerimine
Kergelt jahutatuna, 16 - 18 ºC, sihvaka kujuga bordeaux´ tüüpi veiniklaasist. Arengupotentsiaal veinikeldris 5 - 12 aastat arvestades veini aastakäiku. Enne serveerimist soovitav dekanteerida.
Tarbimissoovitus
Röstitud ja grillitud punased veiselihast ja lambalihast valmistatud toidud, väikeulukid, küpsed juustud.